Onze online diensten

OTIB heeft een aantal online diensten voor jou beschikbaar. Zo kun je ook vanuit huis veilig aan de slag met jouw ontwikkeling.

De VAKbus

Met de OTIB VAKbus kijken wij samen met je medewerkers welke stappen nodig zijn om zich verder te ontwikkelen. Dat doen we met een toolboxmeeting en de workshop ‘Waar sta jij in 2025?’. De VAKbus is nu ook online beschikbaar.

TopMeesterschapsdagen

De bekende en succesvolle TopMeesterschapsdagen van OTIB  gaan op vernieuwende wijze online door. Deelnemers volgen een zeer innovatief en interactief online-programma.

Werkplekbegeleider

De cursus werkplekbegeleider waarbij je studenten nog beter leert begeleiden vindt online plaats. Meld je snel aan.

Praktijkopleider

Krijg inzicht in jouw persoonlijke stijl van opleider met de online cursus Praktijkopleider. Mis het niet.

Leerplatform oZone

De bibliotheek van het online leerplatform voor de techniek oZone is opengesteld voor alle medewerkers in de techniek. Het heeft meer dan 90 onderwerpen/cursussen over bijvoorbeeld leidinggeven, effectief online vergaderen of de impact van corona op ons werk. Voor hr-of arbomedewerkers zijn interessante modules te ontdekken.

Advies op afstand

Heb je vragen over ondersteuning van je vakmensen, of lopen er activiteiten waar je advies over wilt? De regiomanagers en branchecoaches denken mee hoe je in deze moeilijke tijd toch kunt blijven ondernemen. Ze komen nu niet fysiek bij je langs, maar nemen telefonisch of via beeldbellen contact op.